Je kunt per mailbox een e-mailhandtekening toevoegen. Zodoende kun je met RogerRoger e-mail versturen zoals je dat ook doet met Outlook of Gmail.

Je kunt een persoonlijke e-mail handtekening toevoegen met tekst of HTML. Wat is het verschil?

• Tekst: je typt zelf je naam en andere gegevens en maakt deze zelf op. Deze optie gebruik je als je een hele nieuwe handtekening wilt maken.

• HTML: je plaatst bestaande HTML code, deze kun je verder niet opmaken. Deze optie gebruik je als je een bestaande handtekening exact wilt overnemen.

Om je e-mailhandtekening in te stellen volg je de volgende stappen:

• Ga naar instellingen links onderin het hoofdscherm (je profielfoto)

• Klik vervolgens op de optie 'E-mailaccounts'

• Kies het account waarvan je de handtekening in wil stellen

• Scroll in het scherm naar beneden om bij de optie 'handtekening' te komen.

• Als je een handtekening in HTML hebt controleer dan of de schuifknop "Invoeren als HTML" aan staat. Je ziet het voorbeeld van je handtekening dan onder het invoerveld.

• Klaar? Vergeet niet op de knop "Opslaan" rechtsboven in beeld te drukken.

Het invoeren van een bestaande HTML handtekening kan op verschillende manieren en is soms wat ingewikkeld. Vraag ons gerust om assistentie! We helpen je graag verder.

Heeft u het antwoord gevonden?