Met tags heb je beschikking over unieke kenmerken die je aan contacten kunt toewijzen. Zo kun je op een efficiƫntere manier contacten zoeken, sorteren, categoriseren, en filteren.

De tags zijn vrij aan te maken en toe te wijzen, een contact (persoon of bedrijf) kan meerdere tags hebben. Bijvoorbeeld Lead en Belangrijk voor nieuwe contacten welke aandacht vereisen. Zo kun je ze eenvoudig filteren in overzichten en zijn ook collega's op de hoogte.

Aanmaken

Je kunt tags aanmaken bij een persoon of bedrijf. Klik op het veld 'Tag toevoegen...' of klik op de lijst met bestaande tags.

Tag verwijderen bij contact

Klik in de lijst met tags. De tags krijgen een kruisje 'x'. Klik op het kruisje van de tag die je wilt verwijderen of klik op de betreffende tag in de dropdown lijst.

Beheren

Je kunt tags beheren onder instellingen in het menu CRM. Alleen hier kun je tags uit het systeem verwijderen. Hiermee verwijder je de tag en de toekenning aan alle mogelijke records.

Heeft u het antwoord gevonden?